Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kleinschalige woonvorm dementerende ouderen

De Muzelaar

Waarom verdienen ze dit

De muzelaar is een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen . Acht jaar geleden opgezet door twee zussen. We werken hard om onze bewoners een leuke laatste jaren te geven. Helaas nu in deze periode zijn alle activiteiten stilgelegd en doen wij ( ik ben een zorgmedewerkster hier) er alles aan om buiten de zorg onze bewoners een zinvolle dag te geven. Dat is hard werken. Ik zou u ook willen vragen om imp laatste van tien bordjes ons hele huis te verblijden. De hoeveelheid aanwezige personen bij de avondmaaltijd zijn 17 personen.
Wij zijn in lock down dus mag er alleen afgeleverd worden aan de deur.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors