Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verzorgingshuis

De Kiekendief

Waarom verdienen ze dit

Elke dag zorgt mijn moeder, samen met haar collega's, voor ouderen en vaak zieke mensen. Toen zij voor dat deze crisis begon vroegen om meer waardering en salaris werd dat door de overheid en de zorginstellingen weggewuifd. Inmiddels zijn de verhoudingen omgedraaid en is er massaal bewondering voor mensen in de zorg.

Voor de mensen binnen de zorg is er niks veranderd, zij doen wat zij altijd hebben gedaan en met dezelfde passie. Dit gaat verder dan het uitvoeren van de werkzaamheden. Om de eenzaamheid te bestrijden spendeert mijn moeder regelmatig jaar vrije tijd in het tehuis omdat bezoek niet welkom is. Zij schrijven met het personeel liedjes welke zij vervolgens door het hele huis zingen, alles om de bewoners gerust te stellen. Dit zijn de helden die verborgen zijn in de maatschappij, dit zijn de onderdelen van het werk dat niemand ziet en ik vind dat dat beloont mag worden.

Ik weet dat het tehuis buiten jullie bezorggebied ligt, ik wil het daarom ook komen ophalen op een locatie binnen het bezorggebied. Ik weet zeker dat de waardering van deze actie enorm zou zijn bij alle collega's en hen energie geeft om door te gaan met wat ze al zo geweldig doen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

30

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors