Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Nog zelfstandig wonend

De heer Dirk Hoogerwerf 1 persoon

Waarom verdienen ze dit

Mijn lieve dierbare vriend Dirk van 82 woont nog zelfstandig en heeft zelf een passie voor koken. Menig heerlijk gerecht bij hem mogen eten, afgelopen Kerst nog. Altijd heerlijke sausjes van getrokken ingrediënten. Daar is hij dan dagen mee bezig. Nu wil ik hem verrassen op een mooie dis van jullie. Hij is bang voor de hele situatie nu. En ik gun hem even een lichtpuntje dat er wordt gezorgd voor hem. Dankjulliewel voor dit geweldige initiatief

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors