Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gehele terrein ‘de cirkel’

De Hartekampgroep

Waarom verdienen ze dit

Op het terrein staan diverse woningen waar mensen met een verstandelijke beperking verblijven. Door het Corona virus mogen zij niet naar familie toe/ontvangen. Nu blijkt ook nog dat er medewerkers en cliënten besmet zijn met het virus. Ondanks dat gaat de zorg voor deze cliënten door en blijven de medewerkers doorwerken. Ik weet dat dit buiten de regio ligt waarin bezorgd word, maar ik zou het op kunnen halen en in Heemskerk bezorgen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors