Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Al het zorg personeel, behandelaren, artsen en schoonmakers etc

De Buitenhof

Waarom verdienen ze dit

Wat een mooi initiatief!
Al het personeel zit in een onzekere tijd en doet wat ze kunnen doen. Nu is het nog te behappen maar als er personeel ziek wordt gaat het nog erg zwaar worden. Een heerlijke maaltijd en het gebaar zou goed doen. De datum is beter in overleg, maar het zou geweldig zijn! Een extra zetje in de rug tijdens deze onzekere tijden.

Als het niet op onze locatie lukt: dan alsnog super fijn dat dit gebeurt en ontzettend veel succes!

Groetjes,

Noah van Velzen

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors