Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Huisartsenpraktijj

Daan & van Ardenne

Waarom verdienen ze dit

Ons hechte team staat dag in dag uit voor alle patiënten klaar. Ongeacht de vraag, de wens, het verzoek. Met alles wat we hebben zetten wij ons in om iedereen de beste zorg te geven. De artsen hebben meerdere woongroepen onder hun hoede. Ondanks de aangescherpte maatregelen, gaan ze langs bij een ieder die zorg nodig heeft. Belangeloos, vaak nog buiten de vaste uren om, en met gevaar voor eigen gezondheid.
Mijn collega's verdienen een goeie/lekkere maaltijd om de komende weken/maanden door te zetten en ze te laten weten dat ik ontzettend trots ben om deel te zijn van dit fantastische team!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors