Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling 24 uurs wonen en ambulante begeleiding Mensen met een Verstandelijke Beperking

Cosis Brederohuys en Mozaiek Winschoten

Waarom verdienen ze dit

Het team Brederohuys en Mozaiek verzorgen 24 uurs begeleiding aan mensen met een verst beperking. Het team werkt met man en macht om de Corona buiten de deur te houden om deze kwetsbare doelgroep gezond te houden. Deze tijd is ontzettend moeilijk voor onze clienten omdat hun hele dagstructuur wegvalt en het voor hun amper te bevatten is wat er gaande is!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors