Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling B8/C6 Corona

Corona afdeling OLVG Oost

Waarom verdienen ze dit

Sarah en ik zijn al 28jaar vriendinnen, zij is alleenstaande moeder. Ze heeft zo veel passie voor haar werk. Blijft zich met volle overgave inzetten samen met haar team in deze crisis. Ik heb hier ontzettend veel bewondering voor. Wij zitten hier thuis veilig en zij wordt blootgesteld aan alle ellende die nu gaande is. Sarah en haar team verdienen een bordje! Jullie ook heel erg bedankt! Voor dit fantastische idee

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

14

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors