Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling de Eik

Cicero zorggroep

Waarom verdienen ze dit

We zijn een revalidatie afdeling voor ouderen. Het is een zeer kwetsbare groep mensen waarvoor ons topteam met hart en ziel zorg draagt. Deze mensen moeten lange tijd bij ons verblijven. Ze zijn vaak ziek of erg zwak. Helaas mogen ze nu geen bezoek ontvangen en moeten ze in kleine groepjes eten. Deze mensen hebben al zo weinig. Vaak kunnen ze zich niet meer uitdrukken doordat ze een hersenbloeding hebben gehad. Telefoneren met hun familie is geen optie daardoor. Vandaag stonden we met zn allen met tranen over onze wangen. Het is zo moeilijk om het verdriet en de angst bij deze mensen te zien. Ik zou ze heel erg graag een heerlijk bord eten gunnen om dit verdriet even te vergeten.

Ik duim heel hard.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors