Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kazerne Hendrik

Brandweer Amsterdam

Waarom verdienen ze dit

De helden van de brandweer worden net als de politie vaak vergeten. Ook deze heren ( en dame op deze kazerne ) komen het hele jaar door voor onze veiligheid in actie. En vaak ook nog met gevaar voor eigen leven.
In deze periode is het extra zwaar voor de brandweer mannen ( en vrouw ) want bij een vermoedelijke Corona patiënt moeten ze in een volledig afgesloten speciaal pak.

Een extra reden waarom deze kazerne uitgerekend een hart onder de riem gestoken mag worden is omdat ze afgelopen jaar een collega zijn verloren. Deze heeft onder diensttijd suïcide gepleegd op de kazerne..


Een heftig beroep met een extra heftig jaar voor deze mensen. En daarom vind ik dat deze kazerne het extra verdient om in het zonnetje gezet te worden


Ps de reden dat Ik 2 dagen heb aangevraagd omdat ze in ploegen diensten werken

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors