Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling geenn

Branding A Better World

Waarom verdienen ze dit

Excuses dat ik dit formulier gebruik, maar wij zouden graag de initiatiefnemers kort willen interviewen voor onze blogreeks Do Good People, waarin we organisaties centraal zetten die in deze tijden maatschappelijke impact maken. Wij zijn een duurzaam communicatiebureau. Zou iemand met mij contact willen opnemen over de mogelijkheden? Alvast bedankt!
Marte Arink
Branding A Better World

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors