Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Reinier de Graaf Gasthuis / IC

Astrid van Vliet en collega's

Waarom verdienen ze dit

In deze gekke periode heeft mn zus dr verjaardag niet kunnen vieren ivm het virus en ze zet zich met haar collega's te zamen full force in op de IC en dat maakt mij een trotse broer. (indien jullie het niet kunnen brengen (regio gebonden) stel ik me beschikbaar om het hun aan te bieden en langs te brengen, en hoop dan een video te kunnen maken waarin jullie het hun aanbieden) Mvg Alwin Wink (Wink-Photography.nl) Ps groeten aan Sjaak

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors