Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive Care amsterdam UMC locatie VU

Armand girbes en Mirjam Zurlohe

Waarom verdienen ze dit

Aangezien Armand leiding geeft aan de gehele Intensive Care unit en al weken 24/7 bezig is met het corona virus. Deze man stopt al zijn tijd en energie in het draaiende houden van de afdeling, zorgen voor het personeel en de patiënten en de bestrijding van het virus.
Mirjam Zurlohe is mijn leidinggevende en is ook al weken in de bezig met de planning en organisatie rondom het virus. Respect

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

38

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors