Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Apotheek Heideweg Amersfoort

Apotheek Heideweg

Waarom verdienen ze dit

Het team van apotheek Heideweg werkt met man en macht om dagelijks open te blijven voor alle patiënten, ondanks dat er collega’s ziek zijn. Zelfs familieleden helpen mee om medicatie te bezorgen bij patiënten met Corona, de griep, hooikoorts en reguliere medicatie. Allemaal maken ze deze weken overuren waar je u tegen zegt en toch zijn ze er elke dag weer. Super trots en dankbaar! Liefs, Marilou

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

16

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors