Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen

Anne van Schip

Waarom verdienen ze dit

Anne is samen met haar collega's keihard aan het werk om te zorgen dat medicijnen die op het moment nodig zijn op de IC (en ook op andere plekken in het ziekenhuis) daar ook terecht komen. Anne en haar collega's verdienen zeker een goede lunch omdat de werkdruk de komende weken/maanden erg hoog zal blijven. Ze doet samen met haar collega's goed werk en ik ben ook heel trots op haar :)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors