Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive Care OLVG Oost

Anne-Bart Jansen

Waarom verdienen ze dit

Mijn broertje werkt al langer op de Intensive Care als verpleegkundige. Drie maanden geleden heeft hij de functie van teamleider aangenomen en werd dus direct voor de Leeuwen gegooid met een afdeling waar al chronisch een personeelstekort was. Momenteel draait hij diensten van 12 uur op een afdeling waar normaal 16 bedden zijn, en nu 40!

Hij heeft geen vriendin die hem thuis opwacht met een lekkere maaltijd..

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

11

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors