Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ambulance Post Karperweg

Anna Lemmers

Waarom verdienen ze dit

Deze toppers, waaronder mijn vriendinnetje Anna, rijden de ambulances, maar ook de MiCu. Waar echt doodzieke coronapatienten in worden vervoerd. Mijn Anna was vroeger politie agente, zij stapte over, ik bleef bij de politie. Ik ben apetrots op haar pure echte lieve mooie strijdbare karakter. Als we de oorlog tegen Corona moeten winnen, dan hebben we Anna en haar collega's hard nodig. Elk bordje wat jullie hen kunnen leveren is er een waar ze onwijs blij mee gaan zijn. Dankjewel voor jullie prachtige initiatief. Ik zal het delen waar ik kan (@liekeschrijft op Instagram) Liefs,
Lieke

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors