Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling afdeling Emma Tuin H7

Anine Wardenaar en alle andere verpleegkunde studenten op de kinderafdeling van Amsterdam UMC, locatie AMC

Waarom verdienen ze dit

Omdat de studenten verpleegkunde op de kinderafdeling nu in plaats van stage lopen gewoon meedraaien in de normale diensten en dat super goed doen. Als ze klaar zijn gaan ze naar de overkant naar hun kleine kamers zonder balkon. Dus ze komen niet meer heel veel buiten en kunnen dus wel wat gezonde en lekker energie gebruiken.En tijdens of na een lange werkdag is het natuurlijk altijd fijn als er voor je gekookt wordt en uit eten gaan is nu geen optie.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors