Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Radiologie SEH

AMSTERDAM UMC lokaties VUmc

Waarom verdienen ze dit

Lastig om te vertellen waarom wij dit dus eigenlijk meer verdienen dan een ander, maar door een tekort aan testen wordt elke mogelijke verdachte corona patiënt gescand. Dit resulteert in minimaal 20 corona patiënten naast de oncologie patiënten die vanwege hun behandeling ook door moeten blijven gaan. Hierdoor zijn we tussendoor veel aan het poetsen, waardoor we geen handen meer over houden om een lekkere maaltijd klaar te maken.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors