Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling SEH en verpleegafdelingen

Amsterdam umc, locatie vumc

Waarom verdienen ze dit

Zelf werkzaam als chirurg in opleiding. Momenteel draait onze zorg door voor alle patiënten maar de belasting begint toe te nemen waarbij met name de longarts en internisten veel werk verzetten! Ook op de Seh en (Corona) afdelingen werken veel verpleegkundige dag en nacht met veel energie om de zorg te leveren. Daarnaast zijn er berichten van collega’s die ziek worden, waarbij diensten per acuut opgevuld worden door niet-zieke mensen. Bizarre tijden waarbij ik trots ben onderdeel uit te mogen maken van deze club mensen!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors