Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Logistieke afdeling

Amsterdam UMC (locatie AMC)

Waarom verdienen ze dit

Omdat zij onze vergeten helden in de zorg zijn. Zodra Corona in het nieuws bekend werd gemaakt is de logistieke afdeling in het AMC al aan het rennen en vliegen om alles logistiek op orde te krijgen. Van het (tot diep in de nacht) ombouwen van hele afdelingen, zodat er ruimte wordt gemaakt voor corona patiënten, tot het bewaken van de alsmaar slinkende bevoorrading van mondkapjes en maskers. Deze mensen, aan de onderkant van het ziekenhuis (letterlijk want ze zitten in de kelder verstopt) zorgen er met man en macht voor dat het verplegend personeel zijn werk kan doen. Zonder de logistieke afdeling is dit ONmogelijk.


Met eigen ogen zie ik hoe mijn zus met haar team overuren maakt en zelfs nachtdiensten draait voor onze samenleving. Ook hier gaat het in het weekend allemaal door. Onwijze bewondering van mijn kant en ook zij mogen in het zonnetje gezet worden. Helden zijn het.

Zo ook hulde aan jullie! Met dit prachtige initiatief laten jullie maar zien hoe een mooi land we zijn.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors