Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Scala

Amstelring

Waarom verdienen ze dit

Verpleeghuis van zorginstelling van Amstelring waar 36 bewoners met dementie wonen. Nu zij niet meer bezoek kunnen ontvangen en zij niet meer naar buiten kunnen (er is geen tuin), wordt hun wereld wel erg klein. De zorg doet meer dan hun best, maar er zitten maar 24 uur in een dag. Als zij een avondje niet hoeven te koken, kan er tijd worden besteed iets anders (foto’s kijken, beeld bellen etc). Er wonen 36 bewoners + 9 mensen mensen in de avonddienst. In totaliteit hebben we dus eigenlijk 45 bordjes nodig.. Laten jullie het weten of we evt een bordje voor onze helden krijgen? :) dan hoeven ze maandag 23-03 geen eten klaar te maken en dus weg te gooien.
Bedankt toppers!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

36

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors