Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verloskunde

Amstelland ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Er is super veel aandacht voor de levensreddende verpleegkundige bij het corona virus en terrecht! Maar we mogen ook de andere zorg medewerkers niet vergeten zoals mijn vriendin. Die nog steeds elke dag vol liefde baby opvangt in het ziekenhuis en daarmee ook steeds in aanraking komt met corona. Maar dat neemt ze voor lief want het halen van nieuw leven vind ze belangrijker dan het gevaar voor haar eigen. Haar naam is Manuéla ter Bruggen

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors