Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Isengardlaan 3

Amerpoort

Waarom verdienen ze dit

Mijn collega's zetten zich met man en macht in om onze kwetsbare cliënten alle zorg en aandacht te geven. Ze hebben autisme, ernstig fysiek probleemgedrag, mogen 3 weken hun ouders niet ontvangen wat zorgt voor een verandering in structuur. Met al personeelstekort heeft de huidige zorgvraag door Corona voor nog meer tekorten gezorgt. Hoe hard deze mensen werken, verdiend een compliment en een extra'tje.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

13

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors