Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ic volwassenen

AMC ziekenhuis amsterdam

Waarom verdienen ze dit

Mijn vriendin Margreet Coumou en haar collega’s verdienen dit omdat ze keihard werken en nog harder moeten werken in de weken die nog komen!!!!
De afdeling waar zij werkt is de ic voor volwassenen maar eigenlijk verdient iedereen die in het ziekenhuis werkt een maaltijd .........het zijn allemaal kanjers die geen keuze hebben en gewoon door moeten werken!!
Ik heb daarom ook het aantal bordjes op maximaal gezet.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors