Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Cardiologie, G7zuid

AMC (amsterdam UMC)

Waarom verdienen ze dit

De afdeling Cardiologie zegt zich momenteel keihard in om goede zorg te leveren. Alle verpleegkundigen en artsen zetten zich extra in, werken diensten op andere afdelingen of extra diensten op de eigen afdeling om patiënten en corona patienten te verzorgen. Daarnaast zijn ze afgelopen vrijdag samen gegaan met een ander team om zoveel mogelijk ruimte te creëren om deze zorg te kunnen leveren. Samen staan we echt sterk!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors