Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Post Harderwijk

Ambulancedienst wittekruis

Waarom verdienen ze dit

Ik en mijn collega's werken op de Ambulancedienst in Harderwijk. Wij staan dagelijks klaar voor alle mensen in deze periode. Wij werken dagelijks met veel plezier, en de ene dag is het drukker dan de andere. Maar soms zijn we zo druk dat een maaltijd er wel eens bij in schiet.Hoe fijn zou het dan zijn dat wij dan gebruik kan maken van jullie aanbod.
Ik kan alleen niet met zekerheid zeggen dat wij er zijn als jullie eventueel langs komen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors