Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ambulance post

Ambulance ijsselland

Waarom verdienen ze dit

Ambulance Ijsselland werkt momenteel toe naar de drukte die word verwacht. Vrije dagen worden opgezegd en niet te vergeten, ze komen direct in actie bij een melding. Weten dat je voor een dag je geen zorgen hoeft te maken over een bord eten tijdens je drukke ritten, zou ik erg fijn voor ze vinden! Weten dat je bordje eten op je wacht terwijl ze druk met zijn met patiënten te vervoeren.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors