Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ambulance post Amstelveen

Ambulance Amsterdam

Waarom verdienen ze dit

In tegenstelling tot ziekenhuizen wordt ambulance personeel vaak vergeten (niet genoemd) als het gaat om de zorg voor caronapatiënten. Zij zijn vaak de eerste die bij patiënten naar binnen gaan om te kijken wat er aan de hand is. Meestal onbeschermd, omdat medische hulpmiddelen schaars zijn en niet prefentief kunnen worden in gezet. Zij stellen zich meer dan bloot aan een zeker risico. Om die reden wil ik graag mijn echtgenoot en zijn team een hart onder de riem steken. Zelf werk in op de hartbewaking in Blaricum en weet als geen ander hoeveel risico hij loopt. Daarnaast is het altijd een droom van ons geweest om bij Ron blauw te dineren.(mijn echtgenoot is Roy Haafst)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors