Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verpleeghuis

Amaris Gooizcht

Waarom verdienen ze dit

Afdeling De Kastanje is omgebouwd tot opvang van Coronapatiënten die niet slecht genoeg zijn voor de IC in het ziekenhuis. Personeel van Amaris heeft zich vrijwillig aangemeld om op deze afdeling te werken. Mijn vrouw Ellen Reij werkt normaal op deze afdeling, maar mag wegens het missen van haar milt hier nu niet werken. Zijn is ingezet op een andere afdeling. Om haar collega's te motiveren wil ik hen verrassen middels jullie mooie initiatief!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors