Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verkoopafhandeling(Kassa)

Albert Heijn Badhoevedorp

Waarom verdienen ze dit

Mijn dochter Sterre en het kassateam staan elke dag weer klaar voor alle klanten. Ontsmetten elk winkelwagentje, spreken mensen aan om rekening met elkaar te houden en afstand te houden. Dan worden ze ook nog afgeblaft door klanten die roepen dat ze dat zelf wel uitmaken. Deze jongens en meiden staan wel de hele dag bloot aan het risico om met corona besmet te worden, en toch doen ze elke dag weer hun werk met het in acht nemen van de protocollen. ik vind dat deze helden daarom wel een fantastische maaltijd verdienen, zegt een trotse vader

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors