Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Verkoopklaar

AH Elzinga Meppel

Waarom verdienen ze dit

Mijn zoon Niek heeft naast zijn stage bij Scania,gewoon een volledige werkweek, veel extra uren gemaakt bij AH Elzinga. Nederlanders gingen hamsteren, maar Niek heeft samen met zijn collega's vanaf de eerste dag een stap harder gelopen en vele uren extra gemaakt, zodat iedereen zijn of haar dagelijkse boodschappen kon en kan doen. Normaal zijn wij een een op en top voetbalgezin. Nu levert hij vooral een topprestatie bij de AH.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors