Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Amsterdam UMC locatie VUmc

Afdeling hematolgie

Waarom verdienen ze dit

De toppers van de afdeling hematologie hebben te maken met patiënten die behandeld worden voor onder andere leukemie en lymfeklierkanker. De patiënten op deze afdeling hebben weinig tot geen afweer als gevolg van de chemotherapie en zijn dus extra vatbaar voor bacteriën, schimmels en virussen. In deze tijd mogen patiënten daarom weinig tot geen bezoek ontvangen en daarom hebben mijn lieve oud collega's een actie opgezet om tekeningen en kaartjes te laten sturen naar de patiënten. Naast deze actie zijn het natuurlijk kanjers die dag en nacht voor de patiënten klaar staan en er alles aan doen om hen te beschermen tegen het coronavirus.
Ze werken extra hard en lang dus verdienen wel een lekker en gezond bord eten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors