Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling D0, Hartbewaking

Academisch Medisch Centrum

Waarom verdienen ze dit

Een aantal maanden voor de Corona-uitbraak moest de Hartbewaking verhuizen naar de IC i.v.m. een komende verbouwing van het AMC. Dit heeft enorm veel inspanning gekost van alle medewerkers. Na eindelijk gesetteld te zijn op de IC (voor zover dit mogelijk is), werd vorige week duidelijk dat de IC moest uitbreiden aan bedden en was de enige keus voor de Hartbewaking opnieuw te verhuizen naar een andere locatie. Binnen een paar dagen was alles geregeld en is de afdeling afgelopen zaterdag verhuist. Het is in deze tijd al hard werken voor alle medewerkers, met veel onzekerheid, maar afgelopen verhuizing heeft veel teweeg gebracht bij deze lieve verpleegkundigen. Begrip, maar tegelijkertijd emotie. Toch hebben deze verpleegkundigen enorm veel flexibiliteit laten zien in een periode waar al het uiterste van de zorgverleners wordt gevraagd! Daarom verdienen zij deze maaltijd om ook hen eens in het zonnetje te zetten!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors