Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive Care

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Waarom verdienen ze dit

Het is uniek hoe ze in zo een korte tijd met elkaar een zo een goed draaiende organisatie hebben weten neer te zetten waarbij iedereen meedenkt en zich inzet om een team te vormen waarbij we elkaar aanvullen, leren van elkaar en optimaal samenwerken. De omstandigheden vergen veel van iedereen, het continu in beschermende kleding lopen, wijzigen van procedures en de hele zieke patiënten. De flexibiliteit van een ieder t.a.v. diensten, inzet en samenwerken met steeds nieuwe medewerkers, in één woord geweldig. Daarom verdienen zij absoluut een bordje (voor onze helden)!! 🙌🙌

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors