Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Locatie maasstad

Aafje zorghotel

Waarom verdienen ze dit

Ik werk zelf als verpleegkundige vanaf de opening in dit mooie revalidatiehotel. Al mijn collega's en ik werken al jaren met passie en doen ons uiterste best om de beste kwaliteit van zorg te leveren voor deze kwetsbare groep.
Zoals al bekend is, was de werkdruk in de zorg al erg hoog.
Maar nu met het carona virus, en alle noodgedwongen maatregelen waar ook wij ons aan moeten houden, wordt het dus nog extra pittig.
Om de ziekenhuizen te ontlasten is het dus de bedoeling dat wij alle zorgvragers/patiënten aannemen, ongeacht of deze mensen nu voor revalidatie komen of dat er een andere manier van zorg geleverd dient te worden. Dit betekend voor ons dus dat wij nog meer die grote stappen extra moeten verzetten ondanks de slechte bezetting van het personeel.

Maar ondanks dat klaagt er niemand in deze tijd en zet iedereen zich in om de mensen het zo aangenaam mogelijk te maken en een hart onder de riem te steken. De zorgvragers hebben het uiteindelijk het moeilijkst. Die kunnen nu niemand zien, zijn totaal afgesloten en ons contact is nu ook het enige contact die zij hebben. En daarnaast hebben deze mensen al vele aandoeningen of een lichamelijke beperking. Sommige mensen zijn echt ziek, en was het bezoek juist een beetje een afleiding.

Al het personeel van de zorg, de artsen, de receptie, het klantenadvies, het personeel van het restaurant niet te vergeten!
Want ook deze rennen de benen uit hun lijf om alle mensen 1 op 1 te voorzien van eten en drinken. Want gezamelijk in het restaurant eten en/of koffie drinken is ook niet meer mogelijk. Wij hebben inmiddels rond de 100 zorgvragers/patiënten bij ons liggen.


Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is dat is dat iedereen hier een held is en een bordje verdiend.
Maar deze 40 bordjes zullen goed verdeeld worden over al het personeel en de zorgvragers/patiënten binnen onze setting. Want ook de zorgvragers verdienen hier een hart onder de riem!

Ik ben trots op iedereen die zich extra inzet tijdens deze bizarre tijden. Maar het meeste trots ben ik op mijn collega's van het aafje zorghotel locatie maasstad. Trots dat ik deel uit mag maken van zo een kundig, lief, direct en hard werkend team. In de loop der jaren zijn jullie mijn (werk)familie geworden.
Ik gun jullie alle goeds en weet dat Wij met dit team dit stomme virus kunnen overwinnen!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors