Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Team hulpverlening/stagiaires/vrijwilligers

113 zelfmoordpreventie

Waarom verdienen ze dit

De toppers van 113 zelfmoordpreventie staan 365/366 dagen per jaar, 24/7 voor iedereen klaar. Praten over de gedachten aan zelfmoord, meedenken over hoe de crisis door te komen. Bij 113 werkt iedereen met een warm hart en een koel hoofd. In deze crisistijd hebben veel mensen meer last van psychische problemen en daarnaast is veel zorg in de ggz tijdelijk on hold gezet. De mensen bij 113 gaan onverminderd door en daarom verdienen zij een heerlijk bordje eten!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors